Pimp je Artjournal

MET EEN VERRASSENDE AFDRUKTECHNIEK
HIERMEE ONTWERP JE JE EIGEN NOTEBOOK, ARTJOURNAL, E-READER………
DE MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS ALS JE DEZE TECHNIEK EENMAAL ONDER DE KNIE HEBT

Omdat de covers van artjournals en notebooks vaak nogal saai zijn, is het leuk om deze een beetje op te fleuren.

Een superleuke manier om dat te doen is met behulp van zelfklevend canvas waarop je een afdruk kunt maken met een speciale techniek. 

Een afdruktechniek is een fijne manier om een uitgangspunt te hebben om op verder te werken en om je creativiteit vervolgens de ruimte te geven.  

Je kunt kiezen voor je eigen afbeeldingen, kleuren, materialen en hoe je deze gaat gebruiken. Je gaat jouw eigen cover ontwerpen. 

Hoe je dat kunt doen op zelfklevend canvas of op papier, laat ik je zien in deze cursus. 

De online cursus ‘Pimp je Notebook’  is één onderdeel van de complete cursus ‘Alle Verrassende Afdruktechnieken’.

Deze online cursus richt zich specifiek op het afdrukken van afbeeldingen op zelfklevend canvas. Maar hier komt het spannende deel: zodra je deze techniek beheerst, kun je deze ook toepassen op papier en dus ook in je artjournal of je notebook!

Deze techniek heeft dus meerdere toepassingsmogelijkheden. Met deze cursus van 5 lessen en een paar hele leuke extra’s neem ik je mee in het hele proces van deze alternatieve afdruktechniek. Er komt geen drukpers, belichtingsapparatuur of chemicaliën aan te pas, het is  een verrassende en alternatieve druktechniek. Van waardevolle tips en handige weetjes tot essentiële do’s en dont’s, ik leg je alles haarfijn uit

Naast de afdruktechniek zelf leer je ook hoe je door kunt werken op je afbeelding op jouw eigen manier met kleuren en materialen die jou aanspreken!

Voor jezelf, of om cadeau te geven aan iemand. Hoe leuk is het om zo’n persoonlijk cadeau te krijgen of om je eigen notebook, artjournal of noem het maar op deze manier op te vrolijken en helemaal van jou te maken!

Met recht verrassend! Ik had nooit gedacht dat ik zoiets moois kon maken’

‘Ik heb een heel persoonlijk cadeautje gemaakt van een simpel notebookje, leuk om te geven en mijn zus was er super blij mee’

‘Bedankt voor je inspirerende lessen. Al die mogelijkheden die nu open liggen om hier mee verder te gaan!’

– Deelnemers cursus Verrassende Afdruktechnieken –

Iedereen kan meedoen. Ervaring is niet nodig. Ik leg je alles stap voor stap uit van materialen tot technieken tot het verder uitwerken en uiteindelijk het opplakken van zelfklevend canvas.

Als je de cursus hebt gevolgd dan weet je alles over materiaal- en gereedschapsgebruik, aan welke criteria je afbeeldingen moeten voldoen en kun je techniek toepassen op een manier die jij leuk vindt. Bovendien krijg je inzicht in compositie en kleurgebruik. Je hebt zo een stevige basis om mee verder te werken.

De cursus is opgebouwd uit videolessen en leuke extra’s. In de videolessen vertel ik je over materialen, waar je op moet letten en doe ik de technieken voor. Ik geef je een aantal afbeeldingen die je kunt downloaden en gebruiken. Natuurlijk kun je ook eigen afbeeldingen printen. In de cursus leg ik uit waar je dan op moet letten. In het materiaalpakket zitten al 8 gebruiksklare prints en zelfklevend canvas.

Je krijgt 3 maanden toegang tot de online cursus. Als leuke extra krijg je een gratis startset met het zelfklevende canvas en 8 prints die meteen geschikt zijn om af te drukken. 

De prijs voor deze verrassende cursus is 

59 euro

Wat is er verrassend aan deze Afdruktechniek?

Het verrassende is het materiaal waar je mee werkt. Er komen geen ingewikkelde processen aan te pas, geen belichtingsapparatuur, drukpers of chemicaliën. Het resultaat zal je zeker verrassen.

Kan ik meedoen, ik heb nog nooit zoiets gedaan?

Iedereen kan meedoen, of je nou veel of weinig creatieve ervaring hebt. Ik leg je stap voor stap uit hoe het werkt en geef je tips hoe je verder kunt werken en met welke materialen je dat kunt doen. Je gaat dit uitwerken op je eigen manier. Na het leren van deze techniek heb je een heel mooi uitgangspunt om mee verder te werken, wat je ook in deze cursus gaat doen.

Wat moet ik allemaal aanschaffen

Zelfklevend canvas en afbeeldingen zitten in het materiaalpakketje. Verder heb je nodig:  papier of het notebook, het materiaal waar je in afdrukt, afbeeldingen, wat verf, markers, potloden etc. In de cursus geef ik de toelichting bij alle materialen. In het materiaalpakket wat bij deze cursus hoort zitten 8 prints die je meteen kunt gebruiken en het zelfklevende canvas. 

Waarom drie maanden toegang tot de online cursus?

Dat is een bewuste keuze. Ik wil je namelijk graag helpen om in actie te komen en het tot een succes te maken voor jezelf.  Uit ervaring weet ik dat een dergelijke cursus vaak wordt gezien als iets wat je later kunt oppakken. Maar ik gun het je om hier echt prioriteit aan te geven, de ruimte te maken die nodig is om er werk van te maken voor jezelf.

Je hebt met drie maanden heel ruim de tijd voor de video’s en het maken van jouw eigen kunstwerk. Je kunt het alsnog in jouw eigen tempo en volgens jouw intuïtie volgen. Deze cursus is een stevige basis waar je vervolgens zelf mee verder kan werken op jouw manier.

Wat krijg ik allemaal als ik me inschrijf voor deze cursus?

Je krijgt inzicht in materialen, gereedschappen, technieken en concrete tips hoe deze te gebruiken. Ik ga je helpen met de techniek en met het verder experimenteren, het uitwerken van je afgedrukte afbeelding. Je ontvangt een materiaalpakket met het canvas en 9 geschikte prints, zodat je hier meteen mee aan de slag kan.

Inhoud van de cursus

  1. Inleiding en voorbereiding
  2. Compositie en kleurgebruik
  3. Wat heb je nodig – materialen
  4. Ondergrond en afbeelding
  5. De afdruk tevoorschijn laten komen
  6. Verder uitwerken van je afdruk
  7. De laatste afwerking en het opplakken
  • Je krijgt toegang tot deze 7 lessen in mijn online cursusomgeving t.w.v. 97 euro.  

  • Een materiaalpakket t.w.v. 24 euro.

Deze cursus heeft een totale waarde ruim 120 euro

Word jij hier enthousiast van? Meld je dan nu aan voor de

speciale prijs van 59 euro!