Creativiteit Natuurlijk!

Laat je creativiteit vrij

Tijdens deze dag  ga je aan de slag om je creativiteit te (her)ontdekken. Lucy Weenink, coach en kunstenaar, en ik nemen je mee op een inspirerende reis vol creativiteit en persoonlijke groei. Door middel van verschillende inspirerende oefeningen werken we samen aan het stimuleren van jouw creativiteit. Je zult jezelf verrassen!

Aan het eind van de dag ga je naar huis met je eigen persoonlijke moodboard, een affirmatie als krachtig hulpmiddel om je creativiteit blijvend in te zetten.

Wat kun je verwachten?

  • Inspirerende oefeningen: Verschillende technieken en opdrachten om je creativiteit aan te wakkeren.
  • Creatieve reflectie: Momenten van rust en reflectie om jouw creativiteit te laten stromen
  • Praktische tools: Je maakt een persoonlijk moodboard als affirmatie om je te stimuleren je creativiteit voort te zetten, ook na deze dag.

Lucy en ik hebben onze krachten gebundeld om jou een onvergetelijke en creatieve dag te bezorgen. Lucy brengt haar ervaring als coach en kunstenaar mee, terwijl ik mijn passie voor creatieve en kunstzinnige ontwikkeling toevoeg. Samen zorgen we voor een dynamische en inspirerende ervaring.

De trainingsdag vindt plaats op een prachtige locatie midden in het natuurgebied De Pannerdense Waard. Deze plek draagt zeker bij aan de rust en ruimte die je nodig hebt om je creativiteit lekker te laten stromen.

Jouw investering voor deze dag is 97 euro. Dit is inclusief alle materialen,  koffie, thee met wat lekkers en een heerlijke lunch.

Wanneer is het?

Zaterdag 5 oktober, van 10.00 uur tot 16.00 uur 

Locatie: Pannerdense Waard 5, 6911 KM Pannerden in het atelier van Lucy Weenink

Wil je deelnemen aan deze unieke workshop? Meld je dan snel aan. We kijken ernaar uit om samen met jou deze creatieve dag te beleven!

Je kunt je opgeven via onderstaande contactbutton.