Inspireren & Experimenteren

Lessen & workshops

Lessen, workshops of online cursussen

Alles wat ik doe is gericht op het losser en vrijer leren werken, op het loskomen van perfectie! 

We gaan in het atelier aan de slag in een groepje van maximaal 4 personen. Jij geeft vorm aan ideeën, woorden of beelden, kortom je gaat verbeelden op jouw eigen manier en ik begeleid je daarbij. 

Daarnaast heb ik een divers online cursusaanbod. De cursus Artjournaling vanuit je h’Art is volledig online beschikbaar en heeft verschillende startmomenten. Je kunt online verschillende cursussen volgen met een Verrassende Afdruktechnieken.

Het vernieuwde inspiratie jaartraject en de inspiratielessen vormt een mix van 8 ochtenden in het atelier en tussentijdse online inspiratieopdrachten. Als je een ochtend mist is dat nooit een probleem omdat je deze ook altijd online kunt volgen met een persoonlijke inlogcode.

Ik bedenk regelmatig nieuwe cursussen en workshops, het aanbod is dan ook wisselend. Hou daarvoor deze website goed in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief. 

Voor alle workshops geldt dat ook maatwerk mogelijk is. Als je zelf met minimaal twee deelnemers komt, dan plannen we dat in overleg op een datum die jullie goed uitkomt. 

Al naar gelang jouw persoonlijke behoefte kan er gebruik gemaakt worden van mijn 1 op 1 begeleiding en kun je gebruik maken van de materialen die ik beschikbaar heb in mijn atelier. Voor individuele begeleiding/coaching trekken we 2 uur per sessie uit en is jouw investering 97,- euro.

Wil je meer weten of je aanmelden dan neem gerust contact met mij op via het contactformulier of bel 06-53724771.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten in mijn atelier!