Cadeautje

E-book Artjournaling

Vraag hier het gratis e-book Artjournaling vanuit je h’art aan.

Na het klikken, krijg je een scherm waar je je mailadres kunt invullen . Daarna kun je direct je e-book downloaden. Je gegevens zijn veilig bij mij! 

Met heel veel enthousiasme heb ik Artjournaling workshops in mijn atelier gegeven. Het was hartverwarmend om te zien hoe bijna iedereen die deelnam, verlangde naar een vervolg.  Dit inspireerde mij om deze cursus ook online beschikbaar te maken. Op die manier kan ik nog meer mensen bereiken en inspireren.

Inmiddels zijn meer dan 40 mensen je voorgegaan en is de cursus ontwikkeld tot een unieke en complete cursus. Want ik neem je van A tot Z mee in het Artjournaling proces en ik stimuleer je om te gaan experimenteren op jouw eigen manier.

Er zijn veel mooie en vaak ook betekenisvolle kunstwerkjes tevoorschijn gekomen. Maar belangrijker nog: er zijn ontzettend veel mensen geïnspireerd geraakt door de video’s en de inspiratieopdrachten in deze superleuke cursus en hebben zo hun plezier in creativiteit (terug)gevonden!

Iedereen kan mee doen, ervaring is niet nodig. In de cursus neem ik je mee vanaf de start. Welk materiaal kun je het best gebruiken, welke andere handige tools zijn er allemaal en hoe maak je een begin. Met behulp van leuke inspiratie-opdrachten geef je er jouw eigen draai aan.

Je gaat Artjournalen vanuit je h’art!

In het gratis e-book krijg je alvast een voorproefje in de vorm van een minicursus om een goede start te maken met jouw eigen artjournal!

Laat je nu alvast inspireren door het gratis E-book met tips om een goede start te maken met je Artjournal. 

Meer enthousiaste Artjournalers gingen je voor

'Heerlijk om te doen, alles borrelt, bruist, mijn creativiteit stroomt weer'

'Superfijn om maandelijks even samen live online aan de slag te gaan', dat geeft me net weer even dat zetje wat ik nodig heb'

'Nooit geweten dat ik het in me had, het artjournalen en het schrijven, zo verrassend'

'Ik heb weer verlengd.....Artjournalen is ook zó leuk!'

Deelnemers cursus Artjournaling