Cadeautje

E-book Pimp je Artjournal

Vraag hier het gratis e-book Verrassende Afdruktechniek aan

Na het klikken, krijg je een scherm waar je je mailadres kunt invullen . Daarna kun je direct je e-book downloaden. Je gegevens zijn veilig bij mij! 

De tweedaagse workshop ‘Verrassende Alternatieve Afdruktechnieken’ in mijn atelier is altijd erg gewild. Iedereen gaat altijd naar huis met prachtige werken en een heleboel inspiratie en kennis van technieken om thuis mee verder te werken. 

Een van de technieken uit deze cursus heb ik er uitgelicht en er een aparte module van gemaakt. 

In deze cursus leer ik je hoe je een afdruk maakt op zelfklevend canvas en hoe je deze kunt gebruiken om je Artjournal mee op te leuken. Als je deze techniek kent, kun je het ook op papier toepassen en zijn de mogelijkheden eindeloos. 

Lees er alles over in dit e-book.

Iedereen kan mee doen, ervaring is niet nodig. In de cursus neem ik je mee vanaf de start. Welk materiaal kun je het beste gebruiken en waar moet je speciaal op letten voor het beste resultaat. Vervolgens laat ik je ook zien hoe je je afdruk verder uit kunt werken op jouw eigen manier. 

In het gratis e-book krijg je alvast een korte uitleg wat de cursus inhoudt en wat er in het bijbehorende materiaalpakket zit. 

Reacties van deelnemers die je voor gingen

' Wat een super resultaat! Het geeft een houvast een fijn uitgangspunt om op je eigen manier mee verder te werken.'

'Nooit gedacht dat ik dit zou kunnen maken, oprecht verrassend!'

'Super, ik kan dit niet alleen óp, maar ook ín mijn artjournal toepassen. Dat geeft weer heel nieuwe inspiratie.'

'Ik heb de voorkant van mijn Artjournal ermee gepimpt. Toen heb ik er nog een gemaakt op een simpel notebookje en dit heb ik cadeau gegeven aan een vriendin.'
'Je legt het helder en stap voor stap uit en succes is daarom gegarandeerd.'

Deelnemers Verrassende Afdruktechniek