Cadeautje

E-book Afdruktechnieken

Vraag hier het gratis e-book Alle Verrassende Afdruktechnieken aan

Na het klikken, krijg je een scherm waar je je mailadres kunt invullen . Daarna kun je direct je e-book downloaden. Je gegevens zijn veilig bij mij! 

De tweedaagse workshop ‘Verrassende Alternatieve Afdruktechnieken’ in mijn atelier is altijd erg gewild. Iedereen gaat altijd naar huis met prachtige werken en een heleboel inspiratie en kennis van de technieken om thuis mee verder te werken. 

In deze cursus leer ik je stap voor stap hoe je afdrukken kunt maken. Als je deze technieken eenmaal kent,  zijn de mogelijkheden echt eindeloos. 

Lees er alles over in dit e-book

Iedereen kan mee doen, ervaring is niet nodig. In de cursus neem ik je mee vanaf de start. Welk materiaal kun je het beste gebruiken en waar moet je speciaal op letten voor het beste resultaat. Vervolgens laat ik je ook zien hoe je je afdruk verder uit kunt werken op jouw eigen manier. 

In het gratis e-book krijg je alvast een uitleg wat de cursus inhoudt, veel voorbeelden van wat je zoal gaat maken en wat er in het bijbehorende materiaalpakket zit. 

Reacties van deelnemers die je voor gingen

' Wat een super resultaat! Het geeft een houvast een fijn uitgangspunt om op je eigen manier mee verder te werken'

'Nooit gedacht dat ik dit zou kunnen maken, oprecht verrassend!'

'Voor mij is dit een hele fijne techniek om te integreren in mijn schilderwerk'

'Je legt het helder en stap voor stap uit en succes is daarom gegarandeerd'

Deelnemers Verrassende Afdruktechniek