VERRASSENDE ALTERNATIEVE DRUKTECHNIEKEN

Afdruktechnieken

WAT GAAN WE DOEN?

Tijdens deze unieke workshop gaan we los met kranten, tijdschriften, eigen afbeeldingen, acrylverf, inkten, pasta’s en nog veel meer mixed media. We zetten al onze creativiteit in. Lekker experimenteren, elkaar inspireren en gebruik maken van alle verschillende materialen. Ik leg je stap voor stap uit hoe je ze kunt gebruiken en je leert verschillende manieren om afbeeldingen over te brengen/af te drukken en vervolgens te bewerken. Er komt geen drukpers, belichtingsapparatuur of chemicaliën aan te pas, het zijn verrassende alternatieve druktechnieken.

Na het leren van de afdruktechnieken ga je aan de slag met de afdrukken. Op je eigen manier, met materialen, kleuren en technieken die jou aanspreken! Ik begeleid je daar natuurlijk bij. 

Jouw investering voor deze tweedaagse workshop bedraagt 197,- euro incl. alle materialen, koffie, thee en twee heerlijke lunches.

Interesse? 

Deze workshop is ook beschikbaar als online cursus. Daarin leer ik je zelfs nog meer technieken. 

Wanneer is het?
  • Vrijdag en zaterdag 28 -29 juni, van 09.30 tot 15.30 uur (volgeboekt)
  • Vrijdag en zaterdag 29 – 30 november, van 09.30 tot 15.30 uur.

Aanmelden of liever eerst wat meer weten? Dat kan allebei met de knop hieronder.  Wees er snel bij, want deze workshop is erg gewild.