Cadeautje

introductiegids inspiratie Jaartraject

Vraag hier het gratis e-book introductie van het inspiratietraject aan

Na het klikken, krijg je een scherm waar je je mailadres kunt invullen . Daarna kun je direct je e-book downloaden. Je gegevens zijn veilig bij mij! 

Sinds 2015 geef ik met heel veel plezier lessen en workshops in mijn gezellige atelier.  Ik merkte dat er veel behoefte is het losser en vrijer leren schilderen en veel mensen hebben hier inmiddels ervaren hoe heerlijk is het om uit je comfortzone te komen, om los te komen van perfectie.

Op basis van al die jaren best-practices heb ik een heel nieuw traject ontwikkeld, waarin ik je mee op het pad neem van jouw creatieve ontwikkeling. 

Dat doe ik door je inzicht te geven in een aantal ingrediënten die je nodig hebt om te gaan verbeelden op jouw eigen manier. Je gaat daar volop mee experimenteren aan de hand van inspirerende opdrachten.

In de introductiegids lees je welke ingrediënten belangrijk zijn als je gaat schilderen, als je gaat verbeelden op jouw eigen manier. Ik geef een uitgebreide toelichting bij de lesopbouw en de opdrachten.

Iedereen die al eens heeft geschilderd en bereid is het mooie plaatje los te laten kan mee doen. Als je wil naschilderen is deze cursus niet voor je geschikt.

Je gaat verbeelden op jouw eigen manier!

In het gratis e-book krijg je alvast een voorproefje in de vorm van een introductie bij de beeldaspecten die we gaan behandelen en bij de inspiratieopdrachten.

Meer enthousiaste deelnemers gingen je voor

'Dit is me toch maar mooi gelukt, mede dankij jouw duwtjes in mijn rug'

'Bedankt voor je begeleiding! Ik heb mijn creativiteit weer gevonden'

'Ik zat hartstikke vast, maar nu stroomt het weer. Ik ben echt andere dingen gaan doen!'

'Heel verrassende opdrachten, altijd anders en prikkelend om uit mijn comfortzone te gaan'

Deelnemers inspiratielessen