Gebruiker avatar

Artjournaling

26 weken
Alle niveaus
8 lessen
0 quizzen
16 leerlingen

Artjournaling vanuit je h’art

Inspireren & experimenteren

In deze cursus ga je je eigen visuele dagboek, inspiratieboekje of experimenteerboekje maken.

Het is een unieke en volledige cursus. Je krijgt uitleg bij materiaal- en gereedschapgebruik, technieken, handige tips en ideeën om te beginnen en je krijgt vooral heel veel inspiratie aangereikt. Inspiratie die je zal stimuleren er zoveel mogelijk van je zelf in te leggen, om te gaan werken op jouw manier!

Als deelnemer krijg je toegang een tot besloten Facebookgroep Artjournaling Atelier Landfort. In deze groep kun je werk delen, geef ik tips en feedback en gaan we elkaar inspireren. Lopende de cursus zijn er ook drie live online momenten via Zoom. 

De cursus bestaat uit 8 modules, totaal 26 lessen met handige tips, technieken, downloads en vooral heel veel inspiratie. De lessen zijn opgebouwd uit video’s, tekst, documenten, en afbeeldingen. Gedurende de looptijd van de cursus is er drie keer een gezamenlijke live online les via Zoom met een nieuwe inspiratieopdracht.

  1. Klaar voor de start – 3 lessen
  2. Materiaal en gereedschap – 2 lessen
  3. Gewoon beginnen – 2 lessen
  4. Je creatieve brein – 3 inspiratieopdrachten
  5. Inspiratie – 7 inspiratieopdrachten
  6. Het proces, een inkijkje – 2 lessen
  7. Creatief schrijven – 4 lessen en inspiratie
  8. Wat kun je er nog meer mee – 2 lessen

Ik heb ook een handige minigids geschreven om een goede start te kunnen maken met je artjournal. Deze kun je hieronder alvast gratis downloaden.

Ja zeker, ik sta voor je klaar indien je vragen hebt of er even niet uit komt. Ook in de Facebookgroep of via de live online sessies heb je gelegenheid tot vragen stellen.
De cursus is direct actief na aanschaf. Het kan even een paar minuten duren voordat het zichtbaar is.
De toegang tot deze cursus is 6 maanden. Zo kan je voldoende tijd nemen om de cursus te volgen. Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot de besloten Facebookgroep.
Je kunt voor de cursus via IDeal of via een overboeking betalen. Betaal je liever via een overboeking dan stuur me een berichtje, dan maak ik dat voor je in orde.
Dat klopt! Ik heb wekelijks diverse lessen of workshops in mijn atelier. Je leest er alles over bij het cursusaanbod op de website. Bovendien krijg je bij deze cursus ook live online Q&A sessies en gezamenlijk online werken als optie.
De cursus is 6 maanden toegankelijk. Je kunt eventueel verlengen voor nog een keer 6 maanden voor nog geen 10 euro per maand. Laat het me weten als je dat graag wil.
Voor de cursus Artjournaling staat een tijdsbestek van een ongeveer 4 maanden, afhankelijk van hoeveel tijd je er wekelijks aan besteedt gaat dit sneller. Je kunt het thuis in je eigen tempo doen. Je hebt 6maanden toegang, dat is ruim voldoende om alles te kunnen doen. Binnen de facebookgroep kun je inspiratie blijven halen en werk blijven delen, mits je er ook actief in blijft.