Gebruiker avatar

Artjournaling

16 weken
Alle niveaus
8 lessen
0 quizzen
21 leerlingen

Artjournaling – Inspireren & experimenteren

In deze cursus ga je je eigen visuele dagboek maken. Je krijgt uitleg bij materiaal- en gereedschapgebruik, technieken, handige tips en ideeën om te beginnen en je krijgt vooral heel veel inspiratie aangereikt. Inspiratie die je zal stimuleren er zoveel mogelijk van je zelf in te leggen, om te gaan werken op jouw manier!

Je toegang tot de cursus is strikt persoonlijk en mag niet gedeeld worden met anderen. Zie ook de voorwaarden. Je hebt 4 maanden toegang tot deze online cursus. Als deelnemer krijg je toegang tot de besloten Facebookgroep Artjournaling Atelier Landfort – inspireren en experimenteren. In deze besloten groep kun je werk delen, geef ik tips en feedback en gaan we elkaar inspireren. Lopende de cursus zijn er ook live Q&A momenten via Zoom.

De cursus bestaat uit 8 modules, totaal 26 lessen met handige tips, technieken, downloads en vooral veel inspiratie. De lessen zijn opgebouwd uit video’s, tekst, documenten, en afbeeldingen. Er is elke maand een live Q&A sessie via Zoom en een keer een gezamenlijke live online les via Zoom.

  1. Klaar voor de start – 3 lessen
  2. Materiaal en gereedschap – 2 lessen
  3. Gewoon beginnen – 2 lessen
  4. Je creatieve brein – 3 inspiratieopdrachten
  5. Inspiratie – 8 inspiratieopdrachten
  6. Het proces, een inkijkje – 2 lessen
  7. Creatief schrijven – 4 lessen en inspiratie
  8. Wat kun je er nog meer mee – 2 lessen

Heel veel plezier met deze cursus!

Ja zeker, ik sta voor je klaar indien je vragen hebt of er even niet uit komt. Ook in de Facebookgroep of via de live online Q&A sessie heb je gelegenheid tot vragen stellen.
De cursus is direct actief na aanschaf. Het kan even een paar minuten duren voordat het zichtbaar.
De toegang tot deze cursus is 4 maanden. Zo kan je voldoende tijd nemen om de cursus te volgen. Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot de besloten Facebookgroep.
Je kunt voor de cursus via IDeal of via een overboeking betalen.
Dat klopt! Ik heb wekelijks diverse lessen of workshops in mijn atelier. Je leest er alles over bij het cursusaanbod op de website. Bovendien krijg je bij deze cursus ook live online Q&A sessies en een avond gezamenlijk online werken als optie.
De cursus is 4 maanden toegankelijk. Je kunt eventueel verlengen met twee maanden tegen een gering bedrag van 29 euro.
Voor de cursus Artjournaling staat een tijdsbestek van een kleine 3 maanden, afhankelijk van hoeveel tijd je er wekelijks aan besteedt gaat dit sneller. Je kunt het thuis in je eigen tempo doen. Je hebt 4 maanden toegang, dat is ruim voldoende om alles te kunnen doen. Binnen de facebookgroep kun je inspiratie blijven halen en werk blijven delen, mits je er ook actief in blijft.