Gebruiker avatar

Artjournaling – minicursus

3 weken
Alle niveaus
1 les
0 quizzen
15 cursist
Welkom bij de minicursus Artjournaling! 

In deze introductiecursus krijg je een voorproefje van de volledige online cursus Artjournaling vanuit je H’Art. Daarin leer je om je eigen visuele dagboek, inspiratieboek of experimenteerboek te gaan maken. 

Je krijgt hier de eerste praktische tips over materiaalgebruik en een aantal ideeën om moeiteloos te beginnen. Je gaat direct aan de slag met inspirerende oefeningen en opdrachten én er zit een verrassende schrijfopdracht bij die je kunt integreren in je artjournal.

Na het volgen van deze minicursus weet je precies wat je kunt verwachten in de volledige cursus.

De volledige cursus bestaat uit 8 modules met maar liefst 26 lessen vol handige tips, technieken, voorbeelden, video’s, downloads, en vooral héél véél inspiratie.

Als je besluit verder te gaan na deze minicursus, ontvang je het aankoopbedrag van €15 als korting op de volledige cursus!

Bij deze proefmodule mag je me natuurlijk altijd een mailtje sturen als je praktische vragen hebt over de inhoud van cursus. Doe je mee met de volledige cursus dan sta ik voor je klaar indien je vragen hebt of er even niet uit komt. Ook in de Facebookgroep of via de live online sessies heb je gelegenheid tot vragen stellen.
De cursus is direct actief na aanschaf. Het kan even een paar minuten duren voordat het zichtbaar is. Je ontvangt bevestigingsmailtjes.
De toegang tot deze minicursus is 3 weken. Krijg je de smaak te pakken en meld je je aan voor de complete cursus dan krijg je daar een heel jaar toegang toe.
Je kunt voor de cursus via IDeal en Bancontact betalen. Betaal je liever via een overboeking dan stuur me een berichtje, dan maak ik dat voor je in orde.
Dat klopt! Ik heb trajecten en workshops in mijn atelier. Je leest er alles over bij het cursusaanbod op de website. Bovendien krijg je bij deze cursus ook live online Q&A sessies en gezamenlijk online werken als optie.
Deze proefcursus is eenmalig 3 weken toegankelijk.
Dat is afhankelijk van hoeveel tijd je er aan besteedt. Je kunt het thuis helemaal in je eigen tempo doen want je krijgt een heel jaar lang toegang tot de volledige cursus. Binnen de facebookgroep kun je inspiratie blijven halen en werk blijven delen zolang je er ook actief in blijft.