Gebruiker avatar

Inspiratietraject

28 weken
Gemiddeld
14 lessen
0 quizzen
8 leerlingen

Welkom bij het inspiratietraject!

Dit is een blended cursus, d.w.z. dat we een groot aantal lessen in het atelier hebben en een paar online. Bovendien kunnen deelnemers aan het inspiratietraject hier alle theorie, inspiratieopdrachten en andere nuttige informatie terugvinden. Ook als je een keer een les in het atelier hebt gemist kun je deze hier bekijken.

Inschrijven voor dit traject kan uitsluitend via de website bij ‘cursusaanbod – inspiratielessen’. Je vind hier ook alle informatie over de cursus. Heb je nog vragen of wil je je aanmelden stuur me dan een berichtje. 

Er is een mogelijkheid voor 2 deelnemers om deze cursus volledig online te volgen. Daarbij maken we gebruik van een live online Zoomverbinding.

In deze online atelieromgeving vind je alle theorie die we in het lestraject behandelen. Video’s om te bekijken en de inspiratieopdrachten die we hebben gebruikt.

Ter voorbereiding of om nog eens op je gemak na te lezen. Je hebt hiervoor een persoonlijke inlogcode nodig die je krijgt als je deelnemer bent aan de inspiratielessen. Deze code is strikt persoonlijk. Zie ook de voorwaarden.

Veel plezier!

De cursus bij Atelier Landfort voor de modules van het INSPIRATIETRAJECT zijn eenmalig 259-,
Ja zeker ik sta voor je klaar indien je vragen hebt of er niet uit komt, maar we zien elkaar natuurlijk ook regelmatig in de het atelier.
De cursus is direct actief nadat ik je heb toegelaten.
De toegang hebben we op 6 maanden staan voor deze cursus, twee maanden langer dan de looptijd van het traject.
Je kunt voor de cursus via IDeal of via een overboeking betalen.
Ja, deze cursus is hoofdzakelijk op locatie in mijn Atelier. 7 lessen op locatie en 4 online. Mocht je een keer niet kunnen komen, dan kun je alles terugzien in de online leeromgeving.
Onderaan van de website staat een link waar je op kan klikken om ons beleid omtrent jouw privacy te waarborgen.
Deze cursus is eenmalig toegankelijk in combinatie met de lessen in het atelier. Als je langer toegang wil tot de online leeromgeving dan kan dat in overleg voor een kleine vergoeding per maand.
Het INSPIRATIETRAJECT heeft een tijdsbestek van ongeveer 3 - 4 maanden.