Algemene voorwaarden

Betaling

Bij aanmelding van een traject, cursus of workshop ontvang je een bevestiging met relevante aanvullende informatie, zoals de betaling. Je maakt de (aan)betaling in orde en hiermee is jouw plek voor de betreffende cursus of workshop definitief. Het eventueel resterende verschuldigde bedrag maak je uiterlijk 30 dagen voor aanvang van de cursus over.

Annulering

Annuleren is gratis tot 30 dagen voor aanvang van de cursus, traject of workshop in het atelier. Bij annulering tot 30 dagen voor aanvang vindt terugbetaling plaats minus het aanbetalingsbedrag. Dit wordt beschouwd als administratiekosten. Bij annulering binnen 14 dagen ben je 50% van de kosten verschuldigd. Bij annulering binnen een week voor aanvang ben je 75% van het volledige bedrag verschuldigd. Je mag eventueel iemand anders in jouw plaats laten gaan, na overleg.

Bij online cursussen geldt ook dat je deelname definitief is na ontvangst van je betaling. Je hebt een herroepingsrecht van 14 dagen na aankoop, mits je de cursus nog niet hebt gestart.

Beeldrecht

Foto’s en video’s die ik maak van het werk van cursisten van Atelier Landfort kunnen gebruikt worden voor publicitaire doeleinden. Foto’s en video’s van mijn eigen werk(wijze) mogen uitsluitend gedeeld worden ná uitdrukkelijke toestemming.

Kortingen, acties en toegangscodes

Alle kortingen, acties en toegangscodes tot online cursussen en video’s zijn strikt persoonlijk en mogen niet gedeeld worden met anderen. Je toegang tot de online leeromgeving en besloten groepen is ook strikt persoonlijk. Atelier Landfort behoudt zich het recht voor de volledige toegang te ontzeggen bij vermoeden van overtreding.