Activeer je creativiteit!

Wil je je creativiteit activeren en lekker vrij en ongedwongen bezig zijn? Dat kan!

In mijn vernieuwde atelier is het is mogelijk om lessen, workshops en inspiratiebijeenkomsten te volgen. Hier gaan we vrij en ongedwongen aan het werk in een groepje van maximaal 4 personen. Jij geeft vorm aan ideeën, woorden of beelden, kortom je gaat verbeelden op jouw eigen manier en ik begeleid je daarbij. 

Inspirerende lessen, basis en verdiepend, worden gegeven op maandag- en woensdagavonden. Er is een aantal workshops wat regelmatig gegeven wordt omdat deze erg gewild zijn. Ook bedenk ik regelmatig nieuwe workshops, het aanbod is dan ook wisselend. Hou daarvoor de website goed in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Voor alle workshops geldt dat ook maatwerk mogelijk is. Als je zelf met minimaal twee deelnemers komt, dan plannen we dat in overleg op een datum die jullie goed uitkomt. 

Ook wil ik mijn atelier openstellen voor ieder die graag een paar uur een fijne ruimte beschikbaar wil hebben om te kunnen schilderen. Al naar gelang jouw behoefte kan er gebruik gemaakt worden van mijn 1 op 1 begeleiding en/of van de materialen. Voor individuele begeleiding/coaching trekken we 2,5 uur per sessie uit en is jouw investering 79,- euro.

Wil je meer weten of je aanmelden dan neem gerust contact met mij op via het contactformulier of bel 06-53724771.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten in mijn atelier!