collage

Transparante Gelaagdheid

Transparante Gelaagdheid

In deze workshop ga je experimenteren met verschillende materialen om je eigen, unieke en gelaagde collage te maken. We gebruiken een lichtbak en transparanten om verschillende lagen van beeldmateriaal te combineren. 

Door het samenspel van de transparanten, licht en jouw creativiteit ontstaan er boeiende composities. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je je eigen unieke kunstwerk creëert.

Hier in het atelier heb ik diverse hele mooie transparanten voor je ter beschikking. Maar ook stapels tijdschriften en papiersoorten waar je mee kunt werken. Je kunt natuurlijk ook je eigen  foto’s of afbeeldingen meebrengen.

Het is belangrijk dat je je eigen telefoon met camera meeneemt, omdat we tijdens de workshop foto’s maken van de opbouw van je werk, de verschillende stappen en mogelijke eindresultaten. Zo heb je aan het einde van de workshop niet alleen het tastbare product van de collage met transparanten maar ook eventuele foto’s die je als ‘eindproduct’ kunt gebruiken.

Je kunt deze foto’s thuis eventueel verder bewerken in een bewerkingsapp op je telefoon, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt om je creativiteit te uiten.  Aan het eind van de workshop geef ik je daarvoor wat ideeën mee.  

Wil je graag eens kennismaken met een andere collagetechniek of een extra dimensie toevoegen aan je collages?  Dan is deze workshop precies wat je zoekt!  

Deze workshop is incl. alle materialen, koffie, thee en wat lekkers erbij. Jouw investering is 59 euro.

 

Wanneer is het?

Vrijdag 1 november 2024, van 09.30 uur tot 13.30 uur

 

Je kunt je opgeven door mij een berichtje te sturen via onderstaand contactformulier.