een combinatie van in het atelier en online

Inspiratietraject

EEN REEKS VAN INSPIRERENDE LESSEN EN NOG VEEL MEER LEUKE EXTRA’S!

Dit inspirerende traject is voor jou geschikt als je 

 • Losser en vrijer wil gaan schilderen
 • Als je wil stoppen met klakkeloos naschilderen van het mooie plaatje
 • Je er jouw eigen draai aan wil geven, maar nog niet zo goed weet hoe….. 

Learn the rules like a pro, so you can break them like an artist

Om losser te leren werken, is het belangrijk dat je eerst dingen weet om er vervolgens op je eigen manier mee aan de slag te gaan.

Ik vergelijk het een beetje met koken. Om te beoordelen welk ingrediënt je mist in je recept moet je wel weten welke dingen je allemaal nodig hebt om het voor jou zo lekker mogelijk te maken. Een snufje van dit of een scheutje van dat……..Dat is met schilderen net zo!

Tijdens deze reeks van inspiratielessen krijg je inzicht in de ‘ingrediënten’ waar een kunstwerk uit bestaat: de verschillende beeldaspecten. In de lessen ga je hiermee experimenteren en ik begeleid je daarbij. We kijken ook hoe bekende kunstenaars deze ingrediënten verwerken in hun ‘receptuur’. Daarbij maken we gebruik van inspirerende filmpjes en van fotomateriaal. 

Om je creatieve brein te stimuleren krijg je tussentijds 5 online inspiratie-opdrachten waar je thuis mee aan de slag kan en waar je van mij feedback op krijgt. Ter voorbereiding op elke les ontvang je informatie en/of een (kleine) voorbereidende opdracht.

Dit traject is een fijne combinatie van lesavonden, online inspiratie, feedback en tips. Je komt 7 keer naar het atelier en de 5 online lessen met inspiratie-opdrachten kun je thuis doen wanneer het jou uitkomt. Totaal 12 lessen, incl. toegang tot alle online lessen en inspiratie-opdrachten.

Een workshop kan heel ondersteunend zijn aan jouw leerproces en is een superleuke manier om nog meer te weten te komen over technieken en materialen. Daarom ontvang je ook nog eens 10% korting op één workshopdag naar keuze!

Wil jij in 3 maanden leren om losser, vrijer en op jouw eigen manier te gaan schilderen door middel van:

 • Inzicht in de beeldaspecten, de ‘ingrediënten’ van je beeldende werk
 • Experimenteren met deze ingrediënten
 • Experimenteren met minder voor de hand liggende materialen
 • 7 lesavonden in het atelier
 • 5 online inspiratieopdrachten
 • Begeleiding en tussentijdse feedback
 • Informatiedocumenten met alle theorie en inspiratieopdrachten in online leeromgeving beschikbaar
 • Een workshopdag naar keuze volgen met korting
 • Mogelijkheid om volledig online mee te doen

Meld je dan snel aan!

Twijfel je nog of wil je liever eerst meer informatie, dan bel of mail me gerust even!

Liever even bellen? Dat kan op 06-53724771

Praktische info vind je in de volgende kolom

Data 2024

5 – 19 februari

4 – 11 – 25 maart

8 – 22 april

Steeds van 19.30 tot 21.30 uur

De online inspiratieopdrachten doe je tussentijds, op jouw eigen locatie, op een moment dat jou goed uitkomt. 

Als je een keer niet kunt komen, geen probleem, je krijgt toegang tot alle online lessen en inspiratieopdrachten. Hiervoor krijg je een persoonlijke inlogcode.

Er is plek voor maximaal 4 deelnemers in het atelier. Voor 2 personen is er de mogelijkheid dit traject volledig online te volgen. Je doet dan live online mee via Zoom en je krijgt ook volledige toegang tot de inspirerende online cursusomgeving.

De waarde voor dit traject bedraagt normaal 330 euro. Jouw investering voor 7 lesavonden, 5 online inspiratie-opdrachten, toegang tot de online leeromgeving, diverse materialen, mijn begeleiding, 10% korting op een workshopdag, training van jouw creatieve brein én heel veel inspiratie is slechts 259 euro.

De lessen in het atelier zijn inclusief koffie, thee, lekkers en het gebruik van basismaterialen en gereedschap. Verf, papier, kwasten of ander materiaal waar je graag mee werkt breng je zelf mee.  Hiermee kun je thuis ook aan de slag. Welke materialen dat zijn zie je in onderstaande te downloaden materiaallijst. 

Doe je volledig online mee, dan is prijs 220 euro. 

Wil je graag nog meer weten over de opbouw van dit traject welke beeldaspecten we gaan behandelen en wat voor soort inspiratieopdrachten ik heb bedacht? Ik heb daar een introductiegids voor geschreven met alle uitleg. Je kunt deze hier downloaden. 

Aanmelden of liever eerst wat meer weten? Dat kan allebei met de knop hieronder. 

Je mag me ook altijd bellen op 06-53724771