Vrij schilderen en inspiratie

Atelierdinsdag

Vrij schilderen op dinsdagavond

Voor wie?

Je hebt eens eerder geschilderd.  Je hebt niet echt behoefte aan een traditionele les, maar wel aan wat begeleiding, feedback en soms ook aan inspiratie.

Je wil jezelf graag verder ontwikkelen, jouw eigenheid in schilderen en expressie gaan ontdekken en je kunt hier nog wel wat extra kennis, inspiratie en begeleiding bij gebruiken. Misschien heb je al eerder bij mij geschilderd en wil je verder werken met bepaalde thema’s.

Wat houdt het in?

Elke eerste of tweede dinsdagavond van de maand komen we met een groepje van maximaal vier deelnemers vrij schilderen in mijn atelier. Het idee is, dat je met je eigen werk of thema aan de slag gaat. De tijd tussen de lessen in kun je gebruiken om thuis verder te werken, te oefenen en te experimenteren met dat wat je aangereikt krijgt tijdens de avonden. Als je even vastzit dan heb ik inspirerende opdrachten paraat waarmee je op je eigen manier aan de slag kunt gaan in het atelier of thuis en waarbij ik je begeleid. Als je behoefte hebt aan extra uitleg of theorie dan help ik je daar natuurlijk ook bij.

Als extra bij deze inspiratie avonden kun je deelnemen aan een besloten Facebookgroep. Waar we leuke weetjes en tips met elkaar gaan delen en waar je je werk kunt plaatsen en je vragen kunt stellen. Dat is ook de plek waar we elkaar inspireren en ik feedback geef als je dat wil.

Wat breng je mee?

Jouw drive om verder te komen in je creatieve ontwikkeling, een open mind en enthousiasme. Natuurlijk heb je ook zin in super gezellige schilderavonden waarin we elkaar inspireren!

Het maximum aantal deelnemers is 4. Er is één extra datum gepland. Als je een keer niet kunt komen, is er een inhaalmogelijkheid. 

Wat is jouw investering?

Jouw investering voor zes avonden inspiratie en begeleiding is 150 euro. Dit is incl. koffie, thee en wat lekkers en als bonus je deelname aan de besloten Facebookgroep. Er zijn 7 avonden gepland, als je een keer niet kunt komen, heb je een inhaalmogelijkheid of kun je live online deelnemen via Zoom. Je brengt deels je eigen materialen mee.

Wanneer is het?

Dinsdagavonden van 19.30 tot 21.30 uur. Inloop vanaf 19.15 uur.

Aanmelden of liever eerst wat meer weten? Dat kan allebei met de knop hier onder. Je mag me ook altijd bellen op 06-53724771