Voor iedereen die al eens eerder geschilderd heeft en zich verder wil ontwikkelen, gaan vanaf september de verdiepende inspiratie avonden van start

Voor wie?

Je hebt al wat ervaring met schilderen opgedaan. Je hebt enige kennis van beeldaspecten en van verschillende materialen en technieken. Je wilt het perfecte plaatje graag loslaten en je vindt het leuk om expressief te schilderen. Je wilt jezelf graag verder ontwikkelen, jouw eigenheid in schilderen en expressie gaan ontdekken en je kunt hier nog wel wat inspiratie en begeleiding bij gebruiken.

Wat houdt het in?

Elke twee weken is er een les/inspiratie op de maandagavond in het atelier. Tweewekelijks, zodat je de tijd tussen de lessen kunt gebruiken om thuis verder te werken, te oefenen en te experimenteren met dat wat je aangereikt krijgt tijdens de lessen. Elke avond zorg ik voor een inspirerende opdracht waarmee je aan de slag gaat en waarbij ik je begeleid. Iedereen gaat op zijn eigen manier aan de slag met deze ‘opdracht’. Tussentijds krijg je online feedback van mij.

Wat breng je mee?

Jouw drive om verder te komen in je creatieve ontwikkeling en je eigenheid in schilderen te ontdekken. Een open mind en enthousiasme!

Wanneer is het?

Op maandagavonden van 19.30 tot 21.30 uur.

  • 19 september
  • 3 – 17 – 31 oktober
  • 14 november en
  • 28 november inhaalmogelijkheid of extra les

Het maximum aantal deelnemers is 4. De groepen zitten snel vol, dus wees er op tijd bij.

Wat is jouw investering?

Jouw investering voor vijf avonden inspiratie is 125 euro. Dit is incl. koffie, thee etc. Je brengt grotendeels je eigen materialen mee. Je ontvangt na inschrijving een materialenlijst.

Is het iets voor jou?

Als we elkaar nog niet eerder hebben ontmoet, of als je twijfelt of dit iets voor je is, dan heb ik graag eerst een intake met je. Bel of mail me dan gerust.

Als je al eerder bij mij hebt geschilderd en hier warm voor loopt dan kun je je aanmelden of telefonisch contact opnemen. Je kunt me bellen of appen op 06-53724771 of via het contactformulier.