Workshops

Vanaf januari organiseer ik een aantal workshops met verschillende thema’s. De eerstvolgende workshop ‘botanical art’ is op zaterdag 14 maart 2020, van 9.00 tot 12.00 uur. Meer informatie vind je hier.

Als je een groepje van minimaal 3 deelnemers hebt, organiseer ik voor jullie ook workshops op maat.

Als er voldoende belangstelling is start ik vanaf september met de open ateliers. Hier gaan we vrij en ongedwongen aan het werk in een groepje van maximaal vier personen. Jij geeft vorm aan ideeën, woorden of beelden, kortom je gaat verbeelden op jouw eigen manier en ik begeleid je daarbij. Als je belangstelling hebt meld je dan snel aan. We gaan in overleg met de groep 5 data plannen.

De avond of ochtend wordt invulling gegeven naar jouw eigen wens.  Naar aanleiding van de opdracht of jouw eigen idee ga je op je eigen manier, met je eigen fantasie en techniek aan de slag. Experimenteren en inspireren staat centraal. Ik zorg elke les voor nieuwe inspiratie, maar je mag ook verder gaan met eerder gemaakt werk of werk wat je thuis al hebt opgezet.

Jouw bijdrage voor een strippenkaart van 5 lessen bedraagt 127,50,- euro, dit is inclusief alle materialen, koffie en thee.  Als je op canvas wilt werken mag je dat zelf meenemen. Als je je eigen materialen meebrengt zijn de kosten 97,50 euro voor 5 lessen.