We gaan weer van start!

Heb je inmiddels een beetje genoeg gekregen van al het online en thuis werken en wil je je creativiteit weer activeren en lekker bezig zijn? Gelukkig, dat kan weer!

Het atelier is opgeruimd en de opstelling is aangepast, zodat we alle ruimte hebben. We gaan dat doen in tweetallen, zodat we veilig en coronaproof aan de slag kunnen in mijn atelier.

Ik organiseer een aantal workshops met verschillende thema’s. De eerstvolgende workshop ‘botanical art’ is op zaterdag 19 september 2020, van 9.00 tot 12.00 uur. Meer informatie vind je hier.

De workshop ‘mixed media en druktechnieken’  organiseer ik als er twee deelnemers zijn. De datum plannen we dan in overleg met elkaar.

In september starten we ook  weer met de open ateliers. Hier gaan we vrij en ongedwongen aan het werk in een groepje van maximaal twee personen. Jij geeft vorm aan ideeën, woorden of beelden, kortom je gaat verbeelden op jouw eigen manier en ik begeleid je daarbij. Als je belangstelling hebt meld je dan snel aan en kijk voor meer informatie in het menu bij ‘ open ateliers’.

Als je zelf al met 2 deelnemers komt, organiseer ik in overleg met jullie ook workshops op maat.

Ook wil ik mijn atelier openstellen voor ieder die graag een paar uur een fijne ruimte beschikbaar wil hebben om te kunnen schilderen. Al naar gelang jouw behoefte kan er dan ook gebruikt gemaakt worden van mijn 1 op 1 begeleiding en van de materialen.

Veel informatie is te vinden op de website. Wil je meer weten of je aanmelden dan neem gerust contact met mij op via e-mail: atelierlandfort@gmail.com of via WhatsApp of telefoon: 06-53724771.

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten in mijn atelier!