Open ateliers

Als er voldoende belangstelling is start ik vanaf september met de open ateliers. Hier gaan we vrij en ongedwongen aan het werk in een groepje van maximaal vier personen. Jij geeft vorm aan ideeën, woorden of beelden, kortom je gaat verbeelden op jouw eigen manier en ik begeleid je daarbij. Als je belangstelling hebt meld je dan snel aan. We gaan in overleg met de groep 5 data plannen en 1 extra voor de inhalers. Het zijn bijeenkomsten van 2 uur op een ochtend of avond die we afspreken.

De ochtend of avond wordt invulling gegeven naar jouw eigen wens.  Naar aanleiding van een inspiratie-opdracht of jouw eigen idee ga je op je eigen manier, met je eigen fantasie en techniek aan de slag. Experimenteren en inspireren staat centraal. Ik zorg elke les voor nieuwe inspiratie, maar je mag ook verder gaan met eerder gemaakt werk of werk wat je thuis al hebt opgezet.

Jouw investering voor een strippenkaart van 5 keer bedraagt 127,50,- euro, dit is inclusief materialen en koffie en thee. Als je op canvas wilt werken mag je dat zelf meenemen. Als je je eigen materialen meebrengt zijn de kosten 97,50 euro voor 5 lessen.

Voor de open ateliers is het aantal deelnemers beperkt tot 4.  Maak snel je belangstelling kenbaar via atelierlandfort@gmail.com of bel me voor meer informatie.